دکتر حامد رشیدی طی حکمی از سوی دکتر اختری، ریاست دانشگاه، به عنوان «معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.
کارگاه سبک زندگی اسلامی برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب در روزهای دوشنبه ۱۳، سه شنبه ۱۴، دوشنبه ۲۰ و سه شنبه ۲۱ بهمن ماه ۹۹، توسط حجت الاسلام والمسلمین موسوی زاده عضو هیأت علمی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
همزمان با فرارسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر و ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها، روز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه ۹۹ با حضور رئیس و مسئولین دانشگاه از دانشجویان ممتاز آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر شد.
روز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه ۹۹، مراسم گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) با حضور رئیس، مسئولین و کارکنان دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محبی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همکاری بسیج کارمندی دانشگاه، روز شنبه ۱۳ دیماه ۹۹، نخستین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی و روایت گری فاطمی نسب عضو هیأت علمی مدعو با حفظ تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تنها با حضور مسئولین و اعضای دانشگاه در محل آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز دوشنبه ۸ دیماه ۹۹، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی و شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با سخرانی حجت الاسلام والمسلمین محمدپور و دکتر محدثی سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر صبحی بنی اردلانی عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان «نماینده وزارت علوم در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه صنعتی کرمانشاه» منصوب شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه ۹۹، نشست مجازی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و نمایندگان تشکل های دانشجویی به مناسبت فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو در بستر آموزش الکترونیکی دانشگاه به آدرس Lms.kut.ac.ir برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به مناسبت هفته وحدت، روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۹۹، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، کارگاهی با عنوان «وحدت امت اسلامی» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا ایرانی در بستر سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به آدرس Lms.kut.ac.ir به صورت مجازی برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ با حمایت ریاست دانشگاه، طرح حمایت از سالمندان مادر شهر کرمانشاه با هدف حمایت و دلجویی از ایشان به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه اجرا شد.