برگزاری مراسم مجازی عزاداری دهه اول محرم ابا عبدالله الحسین (ع) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

دوشنبه, 01 شهریور 1400 170

به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراسم عزاداری دهه اول محرم ابا عبدالله الحسین (ع) به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار می گردد.

به مناسبت فرارسیدن دهه اول ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، مراسم قرائت زیارت عاشورا و روضه حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت، از امروز شنبه ۲۳ مردادماه ۱۴۰۰ با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای محبی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به صورت مجازی در بستر آموزش الکترونیکی کارکنان برگزار می گردید.

بنابراین گزارش؛ دکتر بابک عاقل مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و اعلام دستور العمل های اجرای ستاد ملی کرونا در خصوص نحوه برگزاری ایام سوگواری ماه محرم، امسال همزمان با فرارسیدن این ایام این مدیریت بر آن شد که مراسم برگزاری ماه محرم را با حضور اعضای دانشگاه به صورت مجازی برگزار کند.

این مقام مسئول در دانشگاه در ادامه اظهار امیدواری کرد در آینده با ریشه کن کردن ویروس منحوس کرونا بار دیگر شاهد حضور پرشور اعضای دانشگاه در مراسم سوگواری و عزاداری محرم ابا عبدالله الحسین(ع) در دانشگاه باشیم.