برگزاری مراسم سخنرانی عید سعید غدیر خم در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری مراسم سخنرانی عید سعید غدیر خم در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

ﺳﻪشنبه, 19 مرداد 1400 194

به مناسبت عید سعید غدیر خم، روز شنبه ۹ مردادماه ۱۴۰۰، مراسم سخنرانی به همین مناسبت به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی زاده، مسئول بسیج اساتید در بستر آموزش الکترونیکی کارکنان دانشگاه به صورت مجازی برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در این مراسم که با حضور اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید، حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی زاده ضمن گرامی داشت عید سعید غدیر خم و ولادت با سعادت حضرت امام موسی کاظم (ع)، در خصوص واقعه غدیر خم گفت: عید غدیر از بزرگ ‌ترین اعیاد شیعیان و روز هجدهم ذی‌حجه می باشد که پیامبر اکرم(ص) به دستور خداوند، امام علی(ع) را به مقام خلافت و امامت منصوب کرد.

ایشان در ادامه با بیان اینکه عید سعید غدیر خم یکی از مهمترین حوادث تاریخ اسلام می باشد که در آن بحث خلافت و جانشینی مطرح شده است، عنوان کرد: در روز غدیرخم خداوند به پبامبر اسلام دستور داد که علی بن ابی طالب را که بزرگ شده و تربیت شده ای خود ایشان می باشد به عنوان پرچمدار امت اسلامی منصوب کند تا بعد از پیامبر(ص)، مردم توسط او هدایت شوند.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید به فرمایش پیامبر اکرم (ص) در واقعه غدیر خم که فرمودند: «هر کس که من مولای اویم، علی مولای اوست» یادآور شد: از لحاظ شان، منزلت، کرامت و حاتم بخشی جز علی (ع) کسی شایستگی جانشینی پیامبر و خلافت را نداشته است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی زاده در پایان در خصوص ایام مبارک ذی‌حجه از جمله؛ ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، ابلاغ آیات برائت از سوی امیر المومنین (ع)، فضایل امام علی (ع) و نازل شدن لقب امیر المومنین (ع) بر ایشان نکاتی بیان نمود.