نشست مجازی اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه با نمایندگان تشکل های دانشجویی - پلینک

دوشنبه, 17 آذر 1399 119

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه ۹۹، نشست مجازی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و نمایندگان تشکل های دانشجویی به مناسبت فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو در بستر آموزش الکترونیکی دانشگاه به آدرس Lms.kut.ac.ir برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست مجازی، حجت الاسلام والمسلمین محبی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در خصوص ۱۶آذر و پیام این روز مباحثی بیان کرد و عنوان داشت: کشورهای مستکبر دنیا سال های متمادی است که با اقدامات تروریستی خود نخبگان و فرهیختگان ما را به شهادت می رسانند؛ همین طور که می دانید، همین اواخر نیز دانشمند با عزت و فرهیخته ما دکتر فخری زاده را به شهادت رساندند.

ایشان در ادامه با اشاره به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری مدظله العالی که می فرمایند: «اقدامات با ارزش علمی شهید فخری زاده باید متوقف نشود» از دانشجویان و رهپویان علم خواست که در شرایطی که مستکبرین هنوز از اعمال خبیثانه خود دست نمی کشند، دنباله رو شهدای دانشجو و عالمان فرهیخته کشور باشند و با ادامه دادن مسیر این بزرگواران باعث شوند، کشور عزیز ما در تمامی عرصه های علمی و صنعتی به جایگاه وارسته تری برسد.

در ادامه نمایندگان، مدیر مسئولان و دبیران تشکل ها، کانون ها، انجمن های علمی و نشریات دانشجویی ضمن معرفی و برشمردن اقدامات و فعالیت های خود، به بیان سوال های دانشجویان در خصوص سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه، تدریس اساتید، بارگزاری مباحث درسی، مسائل آموزشی، مشکلات پیرامون شیوع ویروس کرونا، پروژه های عمرانی و در حال ساخت دانشگاه، ایجاد یک درگاه ارتباطی بین دانشجویان، سامانه مدیریت فرهنگی و غیر پرداختند.

بر مبنای این گزارش، در ادامه دکتر اختری رئیس دانشگاه، حماسه ۱۶ آذر روز دانشجو را تبریک گفت و بیان کرد: هردانشگاهی با حضور دانشجویان خود است که روح و جان پیدا می کند و بی شک تمامی اعضای دانشگاه منتظر روزی هستند که دانشجویان در دانشگاه حضور به هم رسانند.

ایشان همچنین اضافه کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان، مصوب شد که آموزش در دانشگاه های کشور به صورت مجازی باشد که به طبع این امر نه تنها در دانشگاه صنعتی کرمانشاه بلکه در دانشگاه های کشور به عنوان اولین تجربه با کاستی هایی همراه بود.

در همین راستا مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با رایزنی و جلسات متعددی که داشتند در ابتدا به کمک تیم فناوری اطلاعات دانشگاه به مدیرت دکتر قاسمی، بستر مناسبی برای آموزش الکترونیکی ایجاد کردند که به کمک آن آموزش توانست کلاس های مجازی خود را در این بستر برگزار کند.

در ادامه مشکلی دیگری که وجود داشت در خصوص نحوه تدریس اساتید و آشنایی دانشجویان با آموزش الکترونیکی دانشگاه lMS  بود که در این راستا سعی شد، وبینارهای آموزشی با حضور اساتید نخبه کشور برای اساتید و دانشجویان برگزار شود.

ایشان همچنین بیان کرد: با برگزاری جلسات متعدد و پیگیری مسئولین دانشگاه و همراهی دانشجویان در حال حاضر شرایط آموزش مجازی در این دانشگاه بهینه و با کاستی های کمتری نسبت به روزهای ابتدا همراه می باشد که امید می رود در روزهای آتی این کاستی ها نیز با کمک خود دانشجویان مرتفع شود.

در ادامه این نشست، دکتر اختری رئیس دانشگاه در خصوص تخصیص بودجه جدید دانشگاه و پروژهای عمرانی و در دست احداث و همچنین مشکلات پیرامون آن ها توضیحاتی بیان کرد.

رئیس دانشگاه در پایان به نمایندگان دانشجویان این تضمین را داد که مسئولین دانشگاه در اسرع وقت به مطالباتی که بر معیار منطق و در چهارچوب قانون باشند، رسیدگی و هر چه سریع تر آن ها را مرتفع کنند.

گفتنی است؛ در پایان دکتر نادری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، در خصوص سوال ها و دغدغه های دانشجویان پیرامون سامانه آموزش الکترونیکی، تدریس مجازی، بارگزاری مباحث درسی، منابع درسی، نحوه امتحانات، ایجاد پل ارتباطی میان کارشناسان آموزش و دانشجویان و غیر توضیحاتی را بیان نمود.