برگزاری کارگاه مجازی معرفت و بصیرت حسینی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری کارگاه مجازی معرفت و بصیرت حسینی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

چهارشنبه, 16 مهر 1399 154

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ چهارشنبه ۱۶ مهرماه ۹۹، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همکاری بسیج کارکنان دانشگاه، کارگاه مجازی با عنوان "معرفت و بصیرت حسینی" با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محبی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در بستر سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نشانی Lms.kut.ac.ir برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در این کارگاه مجازی که با حضور اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید. حجت الاسلام والمسلمین محبی، ابتدا از صفات اخلاقی و شان و منزلت امام حسین (ع) سخن گفت و بیان کرد: اخلاق و جایگاه آن بزرگوار به گونه ای بود که یاران ایشان از هر قشر و مذهبی به واسطه این خصوصیات به دین مبین اسلام ایمان آورده و در راه اسلام همراه با امام خود به سعادت رسیدند.

ایشان در ادامه با تاکید بر اینکه نماز خواندن و رعایت اصول دین به تنهای نشانه ی دینداری نمی باشد، بیان کرد: دشمنان امام حسین (ع) و یاران ایشان همگی افرادی نمازخوان بودند که ادعای دینداری داشتند در حالیکه وفاداری، آزاد مردی، اخلاص و ... در کنار دینداری از ویژگی های شاخص امام حسین (ع) و یاران ایشان می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین محبی در ادامه بیان کرد: در شرایطی که دشمنان اسلام همچنان از افکار پلید خود دست برنداشته و با امت مسلمان و حسینی ما دشمنی می کنند، مردم باید اخلاق، اخلاص، منزلت و دینداری امام حسین(ع) و ائمه طاهرین علیهم الاسلام و  همچنین وفاداری یاران آن عزیزان را الگو خود قرار دهند و در راه صلابت دین اسلام ثابت قدم باشند.

این مقام مسئول در دانشگاه در پایان سخنان خود با بیان اینکه افراد نباید اساس کار خود را بر زندگی دنیوی بگذارند زیرا زندگی در این دنیا کوتاه است و پایانی زود هنگام در پی آن می باشد، از تمامی اعضا خواست به زندگی دنیوی دل نبندند و با عملکرد صالح و مخلصانه در این دنیا، خود را در دنیای اخروی سعادتمند و همراه با امام حسین (ع) و ائمه علیهم الاسلام و یاران آن بزرگواران محشور کنند.

گفتنی است پایان این مراسم با روضه خوانی و عزاداری امام حسین (ع) همراه بود.