برگزاری اولین نشست هم اندیشی مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با سازمان‌های مردم نهاد (سمن) فعال استان - پلینک

ﺳﻪشنبه, 08 بهمن 1398 144

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، دکتر احمدی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، با تاکید بر اینکه در حال حاضر یکی از نگرانی های مسئولین دانشگاه هم گیر شدن آسیب های اجتماعی در بین دانشجویان می باشد، بیان کرد: ارتقای سطح آگاهی و آموزش دانشجویان در خصوص نحوه صحیح برقراری ارتباطات و شناخت علل یا عوامل مؤثر در بروز آسیب های اجتماعی، می تواند نقش مهمی در کاهش میزان آسیب های اجتماعی داشته باشد.

ایشان با اشاره به نقش مهم کانون ها و تشکل های دانشجویی در انجام برنامه های منسجم در پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تصریح کرد: فعالیت خود دانشجویان در این زمینه و تربیت دانشجویان مددکار برای کمک به دوستان خود، می تواند به عنوان یک نهضت فراگیر اجتماعی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار مؤثر واقع شود.

دکتر احمدی در پایان سخنان خود ضمن تشکر و ابراز خرسندی از حضور مسئولین سازمان های مردم نهاد فعال استان کرمانشاه در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، یادآور شد: این دانشگاه در جهت کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی و همچنین ایجاد فضای ایمن و سالم برای دانشجویان، آمادگی کامل برای برقراری یک ارتباط مؤثر و همکاری دوجانبه را دارا می باشد.

بر مبنای این گزارش؛ در ادامه این نشست، دکتر رستمی مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن معرفی اجمالی مرکز مشاوره، به بیان ظرفیت ها و پتانسیل های این مجموعه در راستای کنترل میزان آسیب های اجتماعی در بین دانشجویان پرداخت.

ایشان همچنین تصریح کرد: مرکز مشاوره دانشگاه تاکنون توانسته با برقراری ارتباط نزدیک و صمیمی با دانشجویان، حمایت عاطفی،  رساندن اطلاعات صحیح و ارائه خدمات مشاوره ای به این عزیزان گام های مؤثری در جهت ارتباط با آن ها بردارد که این مهم با توجه به ماهیت فنی و صنعتی این دانشگاه موفقیت چشم گیری برای این مجموعه به حساب می آید.

دکتر رستمی در خاتمه اظهار امیدواری کرد که با حمایت مسئولین سازمان های مردم نهاد فعال استان و همت مضاعف مجموعه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در آینده نزدیک شاهد کاهش چشم گیر آسیب های اجتماعی در این دانشگاه و استان باشیم.

در ادامه نشست، مسئولین سازمان های مردم نهاد فعال استان کرمانشاه در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص زمینه کاری و تخصص خود، در جهت همکاری و تعامل با دانشگاه صنعتی کرمانشاه اعلام آمادگی کردند.

گفتنی است در پایان این نشست مقرر گردید با ایجاد یک تیم واحد و برگزاری جلسات منظم، مدون و برنامه‌ریزی شده در جهت رفع آسیب‌های اجتماعی موجود در بین دانشجویان این مجموعه اقدامات لازم انجام شود.