برگزاری مراسم گرامیداشت شهید والا مقام، حامل نشان عالی ذوالفقار سردار حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

ﺳﻪشنبه, 17 دی 1398 97

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این مراسم که با حضور ریاست، مسئولین، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید. حجت الاسلام و المسلمین محبی، ضمن عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت سردار بزرگ اسلام، حاج قاسم سلیمانی، با اشاره به مقام و منزلت شهدا از دیدگاه خداوند و ائمه، بیان کرد: حاج قاسم سلیمانی، سال ها به دنبال شهادت بود که سرانجام بعد از سال ها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان های مبارزه با شیاطین و اشراری همچون آمریکا به درجه رفیع شهادت نائل گشت که شهد شیرین این شهادت گوارای ایشان باد.

ایشان در ادامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که می فرمایند: انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون سردار شهید سلیمانی و دیگر شهدای همراه ایشان آلودند. یادآور شد: به زودی به لطف خداوند منان و سربازان و رزمندگان اسلام، انتقام سختی را از آمریکای جنایتکار و هم پیمانانش خواهیم گرفت. چراکه آنان یک ملت را داغدار کردند.

گفتنی است؛ پایان مراسم با روضه خوانی و عزاداری سردار شهید حاج  قاسم سلیمانی همراه بود.