پیام تسلیت ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت درگذشت امام جمعه اهل سنت کرمانشاه - پلینک

ﺳﻪشنبه, 21 مرداد 1399 134

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر علی اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با صدور پیامی، در گذشت ماموستا مُلا محمد محمدی، امام جمعه اهل سنت کرمانشاه را به مردم ولایت مدار و جامعه شریف اهل سنت تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

بی تردید ارتحال حاج ماموستا مُلا محمد محمدی، این روحانی مؤمن، انقلابی و بزرگوار که عمر پربرکت خویش را در مسیر تحقق آرمان های انقلاب اسلامی، تربیت شاگردان دینی، ترویج دین مبین اسلام و وحدت و دوستی میان مردمان دیندار و ولایت مدار صرف نموده، موجب تأثر، تألم و غم فراوان شد.

ایشان در زمانی که مسئولیت خطیر امام جماعت اهل سنت کرمانشاه را بر عهده داشت، بی شک رسالت خطیر خود را با تلاشی خالصانه و مجاهدانه، آنچنان که شایسته می باشد، انجام داد.

اینجانب در گذشت حاج ماموستا مُلا محمد محمدی، روحانی ولایت مدار و وارسته را به عموم مردم به ‌ویژه جامعه شریف اهل سنت تسلیت عرض نموده و  از پیشگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

و من الله توفیق

علی اکبر اختری