به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز دوشنبه ۲۸ بهمن ماه ۹۸، دومین یادواره شهدای مهندسین صنعت استان به همت سازمان بسیج مهندسین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جلیلیان در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرخنگی دانشگاه، مسئولان فرهنگی دانشگاه‌های استان کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، با خانواده شهید والامقام علی انصاری؛ شهید انقلاب دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز سه شنبه مورخ ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۸، مصادف با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، همگام با مردم ولایت مدار، غیور و شهید پرور استان، بار دیگر در حضوری پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای والامقام انقلاب بخصوص سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، تجدید میثاق نموده و عظمت دریای خروشان ملت عزیز ایران اسلامی را به رخ استکبار جهانی کشیدند .
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همکاری بسیج اساتید دانشگاه روز دوشنبه ۲۱ بهمن ماه ۹۸، به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، جلسه هم اندیشی با عنوان "تبیین ابعاد شخصیتی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی" با سخنرانی آقای فاطمی نسب در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، روز دوشنبه ۲۱ بهمن ماه ۹۸ با حضور ریاست و مسئولین دانشگاه، تفاهم‌ نامه همکاری با هدف افزایش سطح تعامل و آمادگی بیشتر در اجرای طرح های مشترك به ویژه طرح های پیشگیری از آسیب های اجتماعی با رویكرد فعالیت های فرهنگی و آموزشی در فضای مجازی بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه منعقد گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، روز سه شنبه ۱۵ بهمن ماه ۹۸ با هماهنگی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با خانواده معزز شهید والا مقام بهمن نیری دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه؛ دکتر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با صدور پیامی فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به مردم ولایت مدار و شهید پرور و جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز یکشنبه ۱۳ بهمن ماه ۹۸ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جلسه هم اندیشی به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با سخنرانی دکتر محمد امین بهرامی، با موضوع "تبیین بیانیه گام دوم انقلاب" در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
اولین جلسه کارگروه دانشجویی ستاد دهۀ فجر استان در سال ۱۳۹۸ با حضور معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه­ های استان به میزبانی دانشگاه رازی به عنوان مسئول این کارگروه روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ۹۸ برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ بر اساس رای هیأت داوران «بخش ویژه شعر جوان» میلاد پشاآبادی دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان شاعر برگزیده بخش ویژه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر معرفی شد.