به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) با محوریت جهاد تبیین مقدمه ظهور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.
285
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، جشن میلاد با سعادت حضرت امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل (ع) و امام سجاد (ع) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.
283
همزمان با فرارسیدن سالروز مبعث پیامبر اکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص)، مراسم جشنی به همین مناسبت در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.
289
با حضور جمعی از اعضای دانشگاه، مراسم جشن ولادت با سعادت مولی الوحدین حضرت علی علیه السلام در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.
134
محفل ادبی شعر انقلاب با حضور شاعران و مفاخر محفل ادبی بیستون در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.
162
دکتر محسن صمیمی، عضو هیأت علمی دانشگاه، طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه، به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.
132
به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراسم عزاداری دهه اول محرم ابا عبدالله الحسین (ع) به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار می گردد.
173
به مناسبت عید سعید غدیر خم، روز شنبه ۹ مردادماه ۱۴۰۰، مراسم سخنرانی به همین مناسبت به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی زاده، مسئول بسیج اساتید در بستر آموزش الکترونیکی کارکنان دانشگاه به صورت مجازی برگزار گردید.
193
دکتر حامد رشیدی طی حکمی از سوی دکتر اختری، ریاست دانشگاه، به عنوان «معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.
198
کارگاه سبک زندگی اسلامی برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب در روزهای دوشنبه ۱۳، سه شنبه ۱۴، دوشنبه ۲۰ و سه شنبه ۲۱ بهمن ماه ۹۹، توسط حجت الاسلام والمسلمین موسوی زاده عضو هیأت علمی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
177