به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ آزمون برخط سلسله مباحث مطرح شده در ماه مبارک رمضان، توسط دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری و همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، روز دوشنبه ۱۲ خردادماه ۹۹، در بستر وبگاه سامانه جامع مدیریت فرهنگی polink.kut.ac.ir برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به مناسبت گرامیداشت سالروز ارتحال جانسوز رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره)، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، روز سه شنبه ۱۳ خرداد ماه ۹۹، مراسم مجازی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در بستر سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آزمون برخط دوره آموزش مجازی آموزه های سیره سیاسی امام علی (ع) در روز شنبه ۱۰ خرداد ماه ۹۹، در بستر وبگاه سامانه جامع مدیریت فرهنگی polink.kut.ac.ir برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، با هدف تبیین برنامه ها و اقدامات این حوزه در شرایط موجود با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، به صورت ویدئو-کنفرانس برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همچنین همکاری اداره فناوری اطلاعات دانشگاه، روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۹۹، به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و روز معلم، مراسم مجازی با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بستر سامانه آموزش مجازی دانشگاه (lms) برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در بزرگ ترین رویداد فرهنگی سال ۹۸ دانشگاه رازی که از ۳ تا ۴ اسفند ماه ۹۸ در باشگاه دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید، دانشگاه صنعتی کرمانشاه حضور چشمگیری داشت.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز دوشنبه ۲۸ بهمن ماه ۹۸، دومین یادواره شهدای مهندسین صنعت استان به همت سازمان بسیج مهندسین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جلیلیان در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرخنگی دانشگاه، مسئولان فرهنگی دانشگاه‌های استان کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، با خانواده شهید والامقام علی انصاری؛ شهید انقلاب دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز سه شنبه مورخ ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۸، مصادف با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، همگام با مردم ولایت مدار، غیور و شهید پرور استان، بار دیگر در حضوری پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای والامقام انقلاب بخصوص سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، تجدید میثاق نموده و عظمت دریای خروشان ملت عزیز ایران اسلامی را به رخ استکبار جهانی کشیدند .
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همکاری بسیج اساتید دانشگاه روز دوشنبه ۲۱ بهمن ماه ۹۸، به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، جلسه هم اندیشی با عنوان "تبیین ابعاد شخصیتی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی" با سخنرانی آقای فاطمی نسب در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.