برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

چهارشنبه, 20 آذر 1398 99

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این مراسم که با حضور ریاست، مسئولین و جمعی از اساتید دانشگاه برگزار گردید. دکتر موسوی زاده از اعضای هیأت علمی دانشگاه، ضمن گرامیداشت روز دانشجو و تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص بصیرت و بینش دانشجو، عنوان کرد: اگر شما عزیزان در مسیری که در پیش رو دارید چه در زمینه تحصیل و چه در زندگی، بینش و بصیرت داشته باشید حتم به یقین آینده روشنی برای خود و کشورمان به ارمغان می آورید.

در ادامه دکتر نادری معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن تبریک و گرامی داشت روز دانشجو، جایگاه شایسته آموزشی و پژوهشی دانشگاه را ماحصل زحمات مجموعه دانشجویی، هیأت علمی و کارمندی دانست و بیان کرد: امید است با تلاش شما دانشجویان ممتاز و برنامه های و سیاست های جدید معاونت آموزشی و پژوهشی به افتخارات دانشگاه بیش از بیش بیافزاییم.

ایشان در ادامه ضمن اشاره به قبولی فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دانشگاه های برتر کشور، عنوان کرد: کسب این افتخار از یک طرف مرهون تلاش های شما عزیزان بوده و از دید دیگر نشان دهنده کیفیت آموزش دانشگاه می باشد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در ادامه به جایگاه پژوهشی دانشگاه نیز اشاره کرد و یادآور شد: از لحاظ سرانه چاپ مقاله که تعدادی از آن توسط دانشجویان چاپ گردیده، دانشگاه صنعتی کرمانشاه همتراز با دانشگاه های برتر کشور می باشد که کسب این جایگاه به نسبت جوان بودن دانشگاه ارزش بسیاری دارد.

به گزارش روابط عمومی این دانشگاه؛ درادامه دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن گرامیداشت حماسه ۱۶آذر روز دانشجو و تقدیر از دانشجویان برتر آموزشی، اظهار کرد: دانشجو باید با علم خود بتواند شغل را ایجاد کند نه اینکه منتظر ایجاد شغل از سوی دیگران باشد. اشتغال زایی در آینده باید اولین هدف یک دانشجو باشد.

ریاست دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه نه تنها در راستای آموزش و پژوهش جایگاه خوبی دارد بلکه توانسته در دوره های مهارت آفرینی نیز سرآمد باشد به گونه ای که بسیاری از دانشجویان ما توانسته اند در صنایع  بزرگ استان مشغول به کار شوند که این مهم در وهله اول مرهون سیاست ها و برنامه های دانشگاه و بعد تلاش شما دانشجویان فرهیخته دانشگاه می باشد.

گفتنی است در پایان مراسم با حضور ریاست، مسئولین و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه از دانشجویان برتر آموزشی با اهدا لوح و جوایزی تقدیر به عمل آمد.