مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد - پلینک

مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد

شنبه, 18 بهمن 1399 161

این مراسم که به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حفظ دستور العمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد با همکاری کارشناس های فناوری اطلاعات دانشگاه به صورت آنلاین در بستر سامانه آموزش مجازی دانشگاه نیز ارائه شد تا آن دسته از دانشجویان ممتازی که نتوانستند در مراسم شرکت کنند با روند برگزاری مراسم همراه باشند.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای مراسم، دکتر اختری رئیس دانشگاه، ضمن گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر و ولادت با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها، دانشجو را حیات و جان دانشگاه عنوان داشت و اظهار امیدواری کرد به همت محققین کشور هر چه زودتر با ریشه کن کردن ویروس کرونا در کشور بار دیگر شاهد حضور دانشجویان فرهیخته در دانشگاه باشیم.

ایشان در ادامه ضمن تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه، با ارائه آماری از کارآفرینی و اشتغال زایی دانش آموختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، از دانشجویان ممتاز خواست که امید را سرلوحه کار خود قرار بدهند و در راه رسیدن به اهداف خود با تلاش و برنامه ریزی ثابت قدم باشند.

رئیس دانشگاه در پایان ضمن اشاره به ارزش ها و اهداف والای انقلاب و همچنین دستاوردهای بزرگ و سرنوشت ‌ساز انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف از جمله در حوزه سیاست داخلی و خارجی، یادآور شد: هنوز برای رسیدن به اهداف کامل انقلاب و ناکام گذاردن جبهه دشمن در عرصه جنگ هوشمند راه زیادی مانده که برای رسیدن به آن بدون شک نیاز به توکل، احساس مسئولیت و تلاش بیشتر همه اقشار جامعه به خصوص مسئولین حول محور ولایت مطلقه فقیه می باشد.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین محبی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، ضمن گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر و ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها، به دانشجویان نخبه و ممتاز آموزشی تبریک گفت و اظهار کرد: برای رسیدن به جایگاه والای آموزشی باید ناامیدی را از اهداف خود دور و انگیزه را جایگزین آن کرد.

ایشان در ادامه با برشمردن ویژگی های بارز حضرت زهرا سلام الله علیها، ایشان را نه تنها الگو زنان بلکه الگوی مردان نیز دانست و از دانشجویان خواست که ویژگی های آن حضرت از جمله حیا، عفت، فعالیت اجتماعی، سیاسی، جریان‌شناسی، امام‌شناسی و غیر را اساس و سرلوحه کار خود قرار بدهند.

در ادامه دکتر فتحی مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن تقدیر از دانشجویان فرهیخته و ممتاز دانشگاه، با ارائه گزارش کاملی از تعداد و تفکیک دانشجویان افتخارآفرین و ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه و درصد رشد آن نسبت به سال قبل، بیان کرد: با حمایت ریاست دانشگاه، مسئولین و کارشناس های آموزش و همچنین اساتید نخبه و فرهیخته دانشگاه هر ساله شاهد تعداد زیادی از دانشجویان استعداد های درخشان و ممتازین بین الملل در دانشگاه صنعتی کرمانشاه هستیم.

این مقام مسئول در دانشگاه در ادامه از دانشجویان ممتاز خواست که برنامه ریزی دقیق و مناسب را اساس کار خود قرار بدهند و در پایان در خصوص آئین نامه تسهیلات آموزشی که به منظور فراهم آوردن امکانات آموزشی و پژوهشی و رفاهی، اعتلای سطح علمی و حمایت از دانشجویان ممتاز آموزشی دانشگاه تدوین شده است، توضیحاتی بیان کرد .

گفتنی است پخش نماهنگ، پخش سرود دانشگاه، شعر خوانی، اجرای موسیقی سنتی و تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه از بخش های دیگر این مراسم بود.