مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد - پلینک

یکشنبه, 14 دی 1399 134

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همکاری بسیج کارمندی دانشگاه، روز شنبه ۱۳ دیماه ۹۹، نخستین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی و روایت گری فاطمی نسب عضو هیأت علمی مدعو با حفظ تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تنها با حضور مسئولین و اعضای دانشگاه در محل آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین این گزارش؛ دانشجویان نیز توانستند به شکل مجازی در بستر آموزش الکترونیکی دانشگاه همراه با دیگر اعضای دانشگاه در مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی شرکت نمایند.

گفتنی است در ابتدای مراسم دکتر اختری رئیس دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه بیان جایگاه و ارزش های سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب یک سخنرانی و یک مراسم نمی گنجد، عنوان کرد: بعد از گذشت یک سال هنوز دل های ما در گرو بزرگ مرد جهان اسلام، سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی می باشد؛ مردی که در ایثار و از خودگذشتگی افسانه بود و با رشادت و دلیری خود و همرزمانش، آرامش را برای ما و مردمان منطقه به ارمغان آورد.

ریاست دانشگاه در پایان ضمن ارج نهادن به مقام شهدا و مردان بزرگی همچون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از اعضای دانشگاه خواست که در حفظ مقام و منزلت سردار شهید اسلام و همچنین همرزمان ایشان ثابت قدم باشند و با تبعیت از این عزیزان در راه سربلندی کشور عزیزمان گام بردارند.

در ادامه فاطمی نسب روایتگر و از اساتید مدعو، ضمن گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی، شهید را اسوه دلیری و شجاعت دانست و در ادامه با اشاره به گوشه هایی از مشقت ها، از خودگذشتگی، ایثار و مقاومت رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، آن عزیزان را پیرو و از نسل امام خمینی (ره) برشمرد.

ایشان در ادامه به روایتگری نبرد و از خودگذشتگی رزمندگان کشور عزیزمان به خصوص سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی با داعش پرداخت که در این راه هر آنچه که داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و امروزه آرامش و اعتبار را برای ما به ارمغان آوردند.

فاطمی نسب همچنین اضافه کرد: در شرایطی که کشورهای همسایه امید خود را از دست داده بودند و توانایی ایستادگی در برابر داعش را نداشتند، سردار ما شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان ایشان به کمک آن ها شتافتند و داعش را مجبور به عقب نشینی و در نهایت نابودی کردند.

فاطمی نسب در پایان به اعضای دانشگاه یادآوری کرد که دشمنان انقلاب با به شهادت رساندن دکتر فرهیخته شهید فخری زاده همچنان به ما ثابت کرده اند که از دشمنی و اقدامات تروریستی خود دست برنمی دارند به همین خاطر ما باید هوشیارانه در مقابله آن ها ایستادگی کنیم و با پیروی از شهدا، کشور عزیزمان را به جایگاه رفیعی که در خور آن باشد، برسانیم.