برگزاری کارگاه مجازی سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار در قرآن و روایات در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

پنجشنبه, 24 مهر 1399 143

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۹۹، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همکاری بسیج اساتید دانشگاه، کارگاه مجازی با عنوان "سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار در قرآن و روایات" با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوالفضل موسوی زاده، مسئول بسیج اساتید دانشگاه، در بستر سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نشانی Lms.kut.ac.ir برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در این کارگاه مجازی که با حضور اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید، حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی زاده، ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن رحلت پیامیر اکرم (ص)، شهادت امام حسن (ع) و امام رضا (ع) با تاکید بر اینکه سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار منشا سعادت دنیوی و اخروی می باشد و محور قرار دادن آن نیز، اساس تعلیم معارف دین و حفظ آن و مبارزه با بدعت و انحرافات فکری و عملی است، عنوان کرد: این بزرگواران هم با گفتار و هم با سیره عملی خود، امت را به وحدت و دوری از تفرقه و پراکندگی دعوت نموده اند؛ چرا که اوضاع هر جامعه ای به واسطه وحدت و یکپارچگی است که بهبود می یابد.

ایشان در ادامه به تفسیر برخی از آیات مبارکه قرآن کریم پرداخت و در ادامه برخی از ویژگی های منافقین و کافرین را از دیدگاه خداوند متعال و پیامبر اکرم (ص) برشمرد.

در پایان حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوالفضل موسوی زاده، از تمامی اعضای دانشگاه درخواست کرد با الگو گرفتن از سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار، باعث عاقبت خیری خود و اطرافیانشان شوند.