برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم ابا عبدالله الحسین (ع) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

یکشنبه, 02 شهریور 1399 138

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به مناسبت فرارسیدن دهه اول ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، مراسم قرائت زیارت عاشورا و روضه حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از امروز شنبه ۱شهریورماه ۹۹ با حضور رئیس، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حفظ تمامی پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سال آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنا بر این گزارش؛ مراسم امروز با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین موسوی زاده و مداحی دکتر صمیمی از اعضای هیأت علمی دانشگاه همراه بود.

گفتنی است؛ مراسم عزای ابا عبدالله الحسین (ع) از تاریخ ۹۹/۰۶/۰۱ لغایت ۹۹/۰۶/۰۵ و همچنین ۹۹/۰۶/۱۰ لغایت ۹۹/۰۶/۱۱ هر روز از ساعت ۸ الی ۹ صبح در ایام محرم برگزار می گردد. همچنین این مراسم به صورت زنده از طریق ویدئو کنفرانس دانشگاه به آدرس Vid.kut.ac.ir نیز قابل مشاهده می باشد.