تشریح اقدامات و فعالیت های حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

تشریح اقدامات و فعالیت های حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

پنجشنبه, 30 مرداد 1399 130

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر مهدی احمدی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، با ارائه گزارشی به تشریح فرآیند کاری و اقدامات انجام شده این حوزه پرداخت.

بنا بر این گزارش؛ دکتر احمدی در ابتدا ضمن اشاره به روند روبه رشد فعالیت های مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، عنوان کرد: در دو سال اخیر واحد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، کار خود را با یک سیاست و برنامه راهبردی و مدون آغاز کرد که بر اساس آن اقدامات خوبی در این حوزه و همچنین تشکل ها، انجمن ها و نهادهای دانشجویی شکل گرفت که اگر با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشجویان مواجه نبودیم، همچنان برنامه های تدوین شده این واحد با حضور دانشجویان به قوت خود ادامه داشت.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همچنین اضافه کرد: شرایط به وجود آمده در پی شیوع ویروس کرونا باعث شد، مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اقدامات مذهبی، فرهنگی و علمی خود را مصمم تر به شکل مجازی در بستر فضای الکترونیکی در پی گیرد.

ایشان در ادامه توضیحات خود یادآور شد: مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ابتدا به منظور حذف کاغذ در راستای نیل به اهداف دانشگاه سبز، اقدام به راه اندازی سامانه جامع مدیریت امور فرهنگی (پلینک) نمود که به کمک آن توانست به برنامه ها و اقدامات تدوین و تبیین شده مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نظم و ساختار بدهد و انتخابات مجموعه های فرهنگی و مسابقات فرهنگی خود را به صورت همگاه و ناهمگاه (آنلاین و مجازی) در بستر همین سامانه برگزار کند.

دکتر احمدی ضمن بیان اینکه مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه وظیفه دارد با دانشجویان که ستون های محکم یک دانشگاه هستند، دوست و همراه باشد، یکی از اولویت های مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را ایجاد یک محیط امن برای دانشجویان دانست و بیان کرد: در این راستا این مدیریت سعی کرده با عقد تفاهم نامه و همکاری دوجانبه با نهاد های انتظامی استان، بستر امن و دوستانه ای را برای دانشجویان فراهم کند که حتی الامکان باعث مصون ماندن آن ها از آسیب های اجتماعی شود،

ایشان در خصوص برگزاری مراسم مذهبی و دیگر اقدامات فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و علمی این مدیریت گفت: قبل از شیوع ویروس کرونا به کمک نهادها و تشکلات دانشجویی، مراسم و اقدامات خوبی از جمله غبارروبی و عطرافشانی و گلباران مزار شهدا به مناسبت دهه مبارک فجر، برگزاری همه روزه کرسی تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان، برگزاری تریبون آزاد، برگزاری مراسم سخنرانی به مناسبت روز دانشجو، برپایی ایستگاه صلواتی، برگزاری سلسله جلسات حلقه های صالحین، برپایی غرفه در نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی، برگزاری مراسم تقدیر و تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی، برگزاری جشن دانش آموختگان، برگزاری جلسات هم اندیشی، برگزاری جشن روز معلم، برگزاری مراسم معارفه برای دانشجویان ورودی جدید، برگزاری کارگاه علمی و آموزشی و ... انجام شد که برخی از این اقدامات با شیوع ویروس کرونا به سوی مجازی شدن سوق داده شد که همانطور که اشاره شد در این زمینه نیز شاهد اقدامات خوبی در بستر سامانه مجازی دانشگاه بودیم.

این مقام مسئول در دانشگاه همچنین به اقدامات خوب و اثر بخش واحد انجمن های علمی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اشاره کرد و یادآور شد: در مدت زمان اخیر، سیاست و برنامه راهبردی این مدیریت بر آن بود که علاوه بر اقدامات فرهنگی و مذهبی که از اولویت ها می باشد به زمینه های علمی نیز توجه زیادی شود که همین امر باعث شد به کمک انجمن های علمی دانشجویی و مسئول انجمن های علمی دانشگاه، اقدامات خوبی در زمینه فعالیت های علمی انجام شود که می توان به چند مورد آن ها از جمله بازدید علمی از دانشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی تهران، برگزاری مسابقات علمی برنامه نویسی انجمن های علمی دانشجویی، برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار فلوئنت و گمبیت، بازدید علمی دانشجویان از شرکت پالایش نفت کرمانشاه، برگزاری سمینار تخصصی فوتونیک و مدارات مجتمع نوری، برگزاری دوره آموزشی مقدماتی تا متوسط نرم افزار Matlab، برگزاری دوره آموزشی مقدماتی نرم افزار AutoCAD، برگزاری سلسله جلسات هفتگی مکالمه محور تقویت زبان انگلیسی و ... اشاره کرد.

دکتر احمدی در ادامه با اشاره به برخی از اقدامات و فعالیت های ادبی و هنری کانون ها و نشریات دانشجویی دانشگاه از جمله پخش فیلم، ویژه برنامه یلدا، نمایشگاه عکس به مناسبت دهه مبارک فجر، بزرگداشت شاعران بزرگ معاصر استانی و کشوری، برگزاری جشنواره مجازی فیلم کوتاه و عکس، آیین گشایش کانون مطالعات ژیوار، برگزاری همایش عصر شعر آیینی به مناسبت ایام ماه محرم و ماه صفر، برگزاری ویژه برنامه شب یلدا و ... تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه با عملکرد خود در زمینه هنر و ادبیات همیشه ثابت کرده اند، علاوه بر اینکه مهندسین خوبی هستند، هنر دوستان، شاعران و ادب پروران خوش ذوقی هم می باشند.

ایشان در ادامه از برگزاری جشنواره های دانشگاهی به عنوان یکی دیگر از فعالیت های راهبردی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سخن گفت و اظهار نمود: در این خصوص نیز به کمک کانون های فرهنگی و هنری و انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، اقدامات خوبی صورت گرفت که می توان در این زمینه به برگزاری جشنواره رویش اشاره کرد که برای اولین بار در دانشگاه انجام شد و نتیجه خوبی را در پی داشت.

دکتر احمدی، مدیر واحد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در آخر ضمن تشکر از حمایت های مجدانه رئیس دانشگاه، از معاون دانشجویی و فرهنگی و دیگر کارکنان وظیفه شناس واحد فرهنگی دانشگاه تقدیر کرد و اظهار امیدواری نمود در سال های آتی به کمک اعضای دانشگاه، همچنان شاهد حرکت رو به رشد دانشگاه باشیم.