برگزاری مراسم مجازی بزرگداشت دهه امامت و ولایت در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری مراسم مجازی بزرگداشت دهه امامت و ولایت در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

چهارشنبه, 15 مرداد 1399 129

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ۹۹ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم مجازی بزرگداشت دهه امامت و ولایت با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین موسوی زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه، در بستر سامانه مجازی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به آدرس vid.kut.ac.ir برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این مراسم مجازی که با حضور اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار گردید؛ حجت الاسلام والمسلمین موسوی زاده، ضمن گرامیداشت دهه امامت و ولایت و تبریک به مناسبت ولادت امام هادی (ع) و فرارسیدن عید سعید غدیر خم، با اشاره به ویژگی های معنوی و ارزشمند دهه امامت و ولایت، در خصوص واقعه غدیر خم بیان کرد: واقعه غدیر از مهم‌ترین وقایع تاریخ اسلام است که در آن، پیامبر اسلام (ص) هنگام بازگشت از حجةالوداع در ۱۸ ذی‌الحجه سال دهم قمری در مکانی به نام غدیرخم، امام علی (علیه‌السّلام) را ولی و جانشین خود معرفی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی زاده در ادامه با اشاره به خطبه های غدیر خم پیامبر اکرم (ص) و همچنین اشاره به عبارت معروف ایشان مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِيٌّ مَوْلَاهُ (هرکه من مولای اویم پس علی مولای اوست) بیان کرد: در روز غدیر خم پیامبر اکرم (ص) در خطبه های خود، با تاکید به بحث توحید، نبوت و امامت و ولایت، امیر المومنین علی (ع) را سزاوار جانشینی و ولی مسلمانان دانست؛ چرا که فقط ایشان می تواند با علم، فضیلت و ایمان خود باعث تداوم رسالت الهی شود و مسلمانان می توانند با تبعیت از امیرالمومنین (ع) راه سعادت و شقاوت خود را انتخاب کنند.

این عضو هیأت علمی در دانشگاه در ادامه اضافه کرد: از دیگر مباحث مهمی که پیامبر (ص) در خطبه های خود به آن اشاره کردند، بحث وحدت و انسجام مسلمانان بود. پیامبر اکرم (ص) در واقعه مهم غدیر خم، تمامی مسلمانان را در وهله اول به اندیشیدن و سپس به برادری و همدلی فراخواند. ایشان امامت، ولایت و وحدت را مهمترین رکن تداوم و سعادت مسلمانان دانست.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی زاده طی سخنان خود با تاکید بر خطبه های با ارزش رسول اکرم (ص)، نماز خواندن و اعتقاد به بحث مهدویت را از عوامل مهم در ایجاد وحدت و انسجام اسلامی عنوان کرد و در پایان از تمامی اساتید، کارکنان و برادران دینی خواست که همراه و همیار هم در راه امامت و ولایت پیشقدم باشند و با اتحاد خود، دشمنان اسلام را در تحقق اهداف شومشان ناکام کنند.

گفتنی است؛ این مراسم مجازی با بخش نماهنگ ویژه عید سعید غدیر خم و بزرگداشت دهه امامت و ولایت به پایان رسید.