برگزاری مراسم ترحیم دانشجوی گرامی مهندسی صنایع دانشگاه به صورت برخط (مجازی ) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

شنبه, 28 تیر 1399 122

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ مراسم ترحیم مهندس عارف پروین، دانشجوی گرامی مقطع کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه همراه با قرائت فاتحه و قرآن کریم، روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۹۹، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر اختری، ریاست دانشگاه به صورت برخط (مجازی) در بستر سامانه مدیریت آموزش الکترونیکی دانشگاه (LMS) برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم مجازی، حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن عرض تسلیت به مناسبت در گذشت دانشجوی جوان دانشگاه، جناب آقای مهندس عارف پروین، عنوان نمود: همانطور که شما عزیزان نیز می دانید با خبر شدیم، یکی از دانشجویان با اخلاق و جوان دانشگاه، جناب آقای مهندس عارف پروین از دانشجویان جوان مقطع کارشناسی مهندس صنایع به رحمت حق پیوست که جا دارد، این ضایعه پیش آمده را به خانواده ایشان و اعضای دانشگاه به خصوص دانشجویان جوان و فرهیخته دانشگاه، تسلیت عرض نموده و برای بازماندگان صبر و طول عمر مسئلت دارم.

ایشان در ادامه ضمن تفسیر آیات سوره عنکبوت، از قیامت سخن گفت و بیان کرد: با توجه به این آیات، خداوند تقدیر تمامی موجودات را مشخص کرده و می فرماید: هر آنچه که در بدنش روح وجود دارد، زمانی طمع مرگ را خواهد چشید و بازگشت همه به سوی پروردگار خواهد بود. بر این اساس چه خوب است که در زمان مرگ، همگی ما سبک بال باشیم و عاری از هرگونه تعلقات دنیوی به سوی بارگاه حق تعالی بشتابیم.

حجت الاسلام و المسلمین محبی همچنین با بیان اینکه تا زمانی که ما طمع مرگ را نچشیده باشیم، نمی توانیم آن را توصیف کنیم، اظهار نمود: مرگ انتقال انسان از دنیای مادی به دنیای اخروی می باشد و فقط کسانی شرایط آن را درک می کنند که مرگ برای آن ها اتفاق افتاده باشد. وی همچنین اضافه کرد: به کمک آیات و توصیه های خداوند متعال می توان فهمید که بعد از مرگ زندگی به پایان نمی رسد، بلکه مرگ هر انسانی، آغازی برای زندگی جاودانه در پیشگاه خداوند باری تعالی می باشد.

ایشان همچنین افزود: گرفتن روح برای همه انسان ها به راحتی نمی باشد، کسانی که عمر خود را در راه حق ، کمک به مردم، علم و دانش و ... صرف کرده اند؛ مرگ برای آنان آسان می باشد و جایگاه آن ها در آن دنیا بر اساس همین اعمال و کردارشان تعیین می شود.

حجت الاسلام و المسلمین محبی، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در پایان با بیان اینکه عمر ما در این دنیای مادی خیلی کوتاه است از تمامی اعضای دانشگاه درخواست کرد که با توجه به شرایط پیش آمده، تا می توانند یاری رسان و همراه هم باشند چرا که هر عمل و کرداری که برای رضای خداوند باشد، بدون پاداش نمی ماند.

در ادامه مراسم، دکتر اختری، رئیس دانشگاه، ضمن تقدیر از حوزه فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه که دل سوزانه مراسم ترحیم این دانشجوی عزیز را برگزار کردند، ضایعه در گذشت نابهنگام جوان تازه از دست رفته، جناب آقای مهندس عارف پروین، دانشجوی فقید دانشگاه را به جامعه دانشگاهی، دانشجویان، اعضای هیأت علمی ، کارکنان و به خصوص خانواده گرامی ایشان تسلیت گفت و از خداوند متعال برای بازماندگان صبر و طول عمر مسئلت داشت.

ریاست دانشگاه در ادامه از شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی شدن دانشجویان و برخی اصناف خصوص و دولتی از سوی ستاد ملی کرونا، سخن گفت و ابراز نمود: با فرا رسیدن فصل تابستان، انتظار می رفت از شیوع این ویروس در کشور کاسته شود، اما این اتفاق نیفتاد، به همین خاطر با توجه به اینکه اقتصاد کشور بیشتر خصوص می باشد، مسئولین و کارکنان و برخی از اصناف خصوصی باید در محل کار خود حضور داشته باشند تا به چرخه اقتصاد و زندگی مردم آسیبی وارد نشود.

دکتر اختری در ادامه با اشاره به آیات تاثیر گذار قرآن، از کوتاهی عمر در این دنیا سخن گفت و یادآور شد: چه زیبا می باشد که در این شرایط بوجود آمده که برخی از مردم در گذراندن زندگی خود با مشکل مواجه شده اند؛ ما بتوانیم دست اطرافیان و نیازمندان را بگیریم، باشد که در آن دنیا در برابر خداوند متعال سرافکنده نباشیم و سعادت مند با اهل بیت(ع) محشور شویم.

گفتنی است در ادامه مراسم برخی از اعضای دانشگاه آیاتی چند از کلام الله مجید را برای شادی روح جوان تازه درگذشته مهندس عارف پروین قرائت نمودند.

همچنین در پایان، مراسم روضه خوانی و عزاداری به مناسبت در گذشت مهندس عارف پروین، دانشجو تازه درگذشته برگزار گردید.