برگزاری مراسم مجازی گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

چهارشنبه, 14 خرداد 1399 84

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست مجازی که با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید؛ حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، در خصوص اخلاق و شخصیت شجاع، فرزانه و معنوی امام خمینی (ره) بیان کرد: آنچه ایشان را از دیگر افراد سیاست مدار متمایز می کند، خصوصیات معنوی، اخلاقی، سیاسی و مذهبی آن بزرگوار بود.

امام خمینی (ره) در شجاعت بی همتا بود به طوری که با وجود تمام تهدیدات رژیم طاغوت، شجاعانه سخنرانی می کرد و عقاید خود را بیان می نمود. ایشان در ادامه ضمن اشاره به وصیت نامه امام راحل (رحمة الله علیه) اضافه کرد: عبودیت و منش امام خمینی (ره) به گونه ای بود که هیچ هراسی از جدایی دنیا نداشت چرا که ایشان با تدبیر، تعقل و عبادت خود به یک آرامش و تعلق خاطر معنوی دست یافته بود.

ایشان همچنین اضافه کرد: هر فردی که می خواهد به یک آرامش دنیوی و اخروی دست یابد، در وهله اول باید اخلاق و منش امام فرزانه را سرلوحه کار خود قرار دهد. حجت الاسلام و المسلمین محبی در ادامه به خصوصیات و تدابیر سیاسی و اجتماعی امام خمینی (ره) اشاره کرد که باعث شد ملت ایران از فقر، بی سوادی و وابستگی اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نجات پیدا کند و امروزه به یک کشور مستقل با توان بالا در تمامی زمینه ها تبدیل شود. ایشان در پایان اظهار امیدواری کرد که به کمک رهنمود ها و تدابیر رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) که جانشین وارسته و به حق امام راحل (ره) می باشند و همچنین عملکرد آموزشی و پژوهشی فرهیختگان جامعه دانشگاهی، جمهوری اسلامی همچنان سرفراز در راه تحقق آرمان های بنیان گذار انقلاب اسلامی حرکت نماید. گفتنی است پایان این مراسم مجازی با پخش نماهنگی از ویژگی ها و خصوصیات رهبر کبیر انقلاب اسلامی همراه بود.