برگزاری مراسم مجازی به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و روز معلم - پلینک

برگزاری مراسم مجازی به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و روز معلم

چهارشنبه, 17 اردیبهشت 1399 102

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این جلسه، دکتر محدثی معاونت فرهنگی و دانشجویی در سخنانی روز معلم را تبریک گفته و سپس دکتر اختری ریاست دانشگاه؛ ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات اعضای هیأت علمی دانشگاه، اظهار نمود: در سالی که گذشت از لحاظ سرانه مقالات علمی و پژوهشی، طرح های تحقیقاتی و ... رشد قابل توجهی حاصل شد و این دستاوردها مرهون تلاش های اساتید فرهیخته و پرتلاش این دانشگاه می باشد.

ریاست دانشگاه در ادامه از فعالیت های خوب و ارزنده ای حوزه بین الملل دانشگاه سخن گفت و ضمن اشاره به انعقاد چندین تفاهم نامه بین المللی با دانشگاه های خارج از کشور، بیان کرد: امسال اگر شرایط کشور با توجه به شیوع ویروس کرونا به این شکل نبود؛ با توجه به تفاهم نامه های منعقد شده، ما شاهد پذیرش دانشجویان بین المللی در این دانشگاه بودیم.

ایشان در ادامه ضمن اشاره به شکل گرفتن مرکز جذب در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به بیان افتخارات کسب شده از سوی اساتید فناور و پژوهشگر و فرهیخته دانشگاه پرداخت و یادآور شد: رسالت اصلی مسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه بر آن است که با تلاش و همکاری خود، زمینه های ارتقا دانشگاه صنعتی کرمانشاه را فراهم نمایند.

ریاست دانشگاه در خاتمه با تقدیر از اساتید دانشگاه، عنوان کرد: همه ما به عنوان اشخاصی که اهل علم و فرهنگ هستیم در برابر دانشجو و جامعه وظیفه داریم و چه شایسته و زیبنده است که مسئولیت خود را به بهترین شکل انجام دهیم.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محبی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، ضمن آزروی قبولی طاعات و عبادات، روز معلم و سالروز شهادت بزرگ مرد عرصه علم و ادب، استاد مطهری را به فرهیخته گان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، تبریک گفت و عنوان کرد: آنچه که باعث ارزش آفرینی شخصیت استاد فرزانه، آیت الله مطهری شده است؛ علاوه بر علم، آثار و تفکر ایشان، اخلاق و منش می باشد.

حجت الاسلام و المسلمین محبی همچنین با اشاره به آیه شریف قرآن "ن وَالْقَلَمِ"، بیان کرد: قرآن در این آیه سوگند به قلم می خورد که ابزار معنوی معلم است که این نشانگر توجه ویژه ای خداوند به اهل علم و قلم است که آن ها را سزاوار تکریم می داند و برای آن ها بهترین جایگاه را در نظر می گیرد.

ایشان در خاتمه سخنان خود، ضمن اشاره به اینکه هرکس دانش او بیشتر است، باید متواضع تر باشد، یادآور شد: اساتید به عنوان قشر فرهیخته، فرزانه و متواضع در قبال دانشجو وظایف خطیری بر عهده دارند؛ چرا که دانشجویان به عنوان سنگربانان آینده این مرز و بوم، علاوه بر فراگرفتن علم و دانش، باید از تربیت اخلاقی و معنوی نیز برخوردار باشند.

در ادامه دکتر نادری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن تبریک روز معلم و سالروز شهادت استاد مطهری، بیان کرد: استاد مطهری به عنوان نماد یک انسان کامل، با خلق آثار ارزنده ای به عنوان سفیر خدمت به مردم در جهان شناخته شده است.

ایشان در ادامه ضمن تکریم جایگاه معنوی و علمی آموزگاران، عنوان کرد: بدون شک جایگاه علمی کشور مرهون تلاش ها و فداکاری های قشر زحمت کش جامعه یعنی معلمین و اساتید می باشد.

دکتر نادری در ادامه با اشاره به عملکرد خوب اساتید دانشگاه در آموزش مجازی، یادآور شد: با پایشی که واحد آموزش در زمینه آموزش مجازی در دانشگاه های کشور انجام داده است، باید گفت که عملکرد اساتید دانشگاه صنعتی کرمانشاه در آموزش مجازی در سطح خوبی می باشد که این نتیجه تلاش و زحمات شبانه شما عزیزان می باشد.

ایشان در پایان ضمن تشکر از همکاری واحد اداره فناوری اطلاعات به دلیل عملکرد بهینه در بارگذاری داده ها و مباحث فناوری اطلاعات، از زحمات اساتید دانشگاه که با مشکلات و دغدغه های موجود، شبانه روز مباحث درسی را به صورت همگاه (آنلاین) و ناهمگاه (آفلاین) به دانشجویان ارائه می دهند، تقدیر نمود.

در پایان اعضای هیأت علمی دانشگاه به صورت مجازی در خصوص مسائل آموزش مجازی، بارگذاری محتوا و سرفصل ها، ارزشیابی، دروس عملی و آزمایشگاهی، ارزیابی دروس، نحوه برگزاری امتحانات و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.