دیدار مسئولان فرهنگی دانشگاه‌های استان کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، با خانواده شهید والامقام علی انصاری - پلینک

دوشنبه, 28 بهمن 1398 158

در این دیدار که مدیر فرهنگی دانشگاه رازی، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، معاون فرهنگی و مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی، رئیس و معاون فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه حضور داشتند، یاد و خاطره شهید سرافراز انقلاب اسلامی گرامی داشته شد و در پایان با اهدای لوح و هدایا از خانواده این شهید بزرگوار تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ شهید علی انصاری در سن نوجوانی، آذرماه ۱۳۵۷، در کرمانشاه به ضرب گلوله مأموران رژیم شاهنشاهی به درجه والای شهادت نائل آمد..