انعقاد تفاهم‌ نامه‌ همکاری بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه - پلینک

ﺳﻪشنبه, 22 بهمن 1398 136

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن خوشامدگویی و تبریک به مناسبت فرا رسیدن یوم الله دهه فجر؛ عنوان کرد:  تخریب افکار دانشجویان و دامن زدن به آسیب های اجتماعی می تواند از جمله آسیب های فضای مجازی باشند. لذا مسئولین دانشگاه موظف هستند، نسبت به مسئولیتی که در قبال دانشجویان و والدین آن ها دارند، شرایط را برای دانشجویان امن کنند که این مهم جز با مشارکت و همراهی سازمان های دولتی چون پلیس فتا محقق نمی گردد.

ریاست دانشگاه ضمن اشاره به چالش‌های پیش‌رو در فضای مجازی و آسیب های اجتماعی پیرامون آن، یادآور شد: هر دو سازمان می توانند با استفاده از ظرفیت ها و تجارب یکدیگر در حوزه فرهنگ سازی در راستای نظم و انضباط و امنیت اجتماعی به یک تعامل سازنده رسیده و شرایط بهینه و مناسبی را برای جوانان ایجاد کنند.

در ادامه سرهنگ کسانی ریاست اداره تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا استان کرمانشاه با بیان اینکه پلیس فتا یک نیروی اجتماعی است و به طور مستقیم با زندگی مردم در ارتباط است، عنوان کرد: پلیس فتا در قبال دانشجویان به عنوان آینده سازان کشور نیز احساس وظیفه کرده و از هر گونه مشارکت در جهت مرتفع کردن آسیب های اجتماعی و معضلات فضای مجازی کوتاهی نمی کند.

این مقام انتظامی همچنین اضافه کرد: پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه با داشتن ظرفیت‌ های انسانی و تجهیزات سخت ‌افزاری، توانایی انجام تمام موضوعات چالشی که بتواند آگاهی ‌ها و اطلاعات را برای دانشجویان ایجاد نموده و برای نهادها و سازمان ‌ها تولید محتوا کرده و یا محتوا را بررسی کند، داراست.

گفتنی است در پایان با حضور ریاست و مسئولین دانشگاه، تفاهم نامه ای در جهت همکاری و توسعه تعاملات فی مابین و انعکاس مطلوب برنامه های فرهنگی و آموزشی مابین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه به امضا رسید.