پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر - پلینک

دوشنبه, 14 بهمن 1398 155

بنابراین گزارش؛ متن این پیام به شرح ذیل می باشد.

جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقا (اسرا -۸۱)

حق آمد و باطل نابود شد به درستی که باطل خود سزاوار محو و نابودی است

انقلاب اسلامی سرآغاز یک نهضت بزرگ، بی سابقه و مبتنی بر تعالیم نبوی می باشد که توانسته است با رشادت های مردان خود، مقبولیتی فراگیر کسب کند.

دهه مبارک فجر، طلوع خورشید پیروزی وسربلندی ملت خداجو و مسلمان ایران علیه نظام استبداد است و عزم ملتی را یادآوری می کند که توانسته اند با روحیه ایثار و شهادت طلبی، استقلال‌طلبی وعدم وابستگی، در حفظ آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی بعد از گذشت ۴ دهه همچنان راسخ باشند.

اینجانب ضمن گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و یاد وخاطره امام راحل وشهدای گرانقدر انقلاب بخصوص سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی این ایام فرخنده را به تمامی مردم شریف و شهید پرور استان کرمانشاه، خصوصا جامعه دانشگاهی، کارکنان، اساتید و دانشجویان عزیز استان تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است که با همدلی و همزبانی همچنان پرتلاش درعرصه علم حرکت کنیم.

علی اکبر اختری

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه