برگزاری جلسه هم اندیشی به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

دوشنبه, 14 بهمن 1398 114

بنابراین گزارش؛ در این نشست که با حضور مسئولین، اعضای هیأت علمی، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه برگزار گردید. دکتر بهرامی ضمن تبیین جایگاه انقلاب اسلامی، عظمت شهداء و ایثارگران گرانقدر بخصوص سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، در خصوص نقش رسانه های خارج و عملکرد آن ها در تخریب افکار مردم، ورود اینترنت و رسانه‌های اجتماعی، نقــــشه راه آینــــــده انقـــلاب، موقعیـــــــــت زمانی حــــــساس انقلاب، جنگ روانی دشمـــــن، ورود انقلاب اسلامی به دومین مرحله‌‌ی خودسازی و تبیین دستاوردهای انقلاب مطالبی را برای حاضرین ایراد نمود.

گفتنی است؛ در خاتمه، اعضای حاضر در جلسه، ضمن بیان سئوالات و نکته نظرات خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.