اولین جلسه کارگروه دانشجویی ستاد دهۀ فجر استان در سال ۱۳۹۸ در دانشگاه رازی برگزار شد - پلینک

شنبه, 12 بهمن 1398 129

در ابتدای جلسه دکتر علی پوریانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور اعضای جلسه به اهمیت برنامه­ ریزی برای اجرای برنامه­ های فرهنگی در ایام دهه فجر اشاره نمودند و بر این نکته تأکید نمودند که باید برنامه­ ها متفاوت از سال­ های گذشته و همچنین عملیاتی­ تر طرح ­ریزی شوند.

پس از تبادل نظر بین اعضای جلسه دربارة محورهای از پیش تعیین شده، برنامه هایی از قبیل: دیدار با خانواده معظم شهدا، برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری در بخش­ های: عکاسی با موبایل و نقاشی (با موضوع دهه فجر و انقلاب اسلامی) و دلنوشته (با محوریت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی)، برگزاری مسابقات ورزشی جام فجر، شروع راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور دانشگاه­ های استان به صورت منسجم و یکپارچه از درب دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی و ... در این جلسه به تصویب رسید.