دانشجوی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان شاعر برگزیده بخش ویژه چهاردهمین جشنواره شعر فجر معرفی شد - پلینک

شنبه, 12 بهمن 1398 140

بنابراین گزارش؛ بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره شعر فجر، برای شرکت در بخش ویژه شعر جوان، بیش از ۲۰۰۰ شعر توسط حدود ۴۰۰ جوان زیر ۲۵ سال از سراسر ایران و کشورهای ازبکستان، افغانستان و تاجیکستان ارسال شده است.

یادآور می‌شود، باتوجه به آیین‌نامه ابلاغی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره جشنواره شعر فجر، «بخش ویژه شعر جوان» در این دوره از جشنواره به شاعران کمتر از ۲۵ سال اختصاص یافت و شاعران متولد ۱۳۷۳ به بعد مجاز به شرکت در دو بخش آزاد و برخوان فارسی (پاسداشت زبان فارسی) بودند.

گفتنی است؛ مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه این موفقیت را به این شاعر جوان تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت در دیگر عرصه های علمی و فرهنگی  را دارد.