برگزاری مراسم گرامیداشت "جانباختگان و نخبگان دانشگاهی سانحه هواپیمایی" در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

شنبه, 28 دی 1398 105

بنابراین گزارش؛ در این مراسم که با حضور ریاست، مسئولین، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن عرض تسلیت و گرامیداشت جانباختگان و نخبگان دانشجویی در سانحه هواپیمایی، بیان کرد: دشمنان کشور ما همیشه به فکر آن بوده اند که از عواطف و احساسات مردم سو استفاده کنند و به مردم ضربه بزنند.

ایشان عنوان کرد: مردم فهیم ما باید بدانند و آگاه باشند که در شرایط کنونی احساسات آن ها بازی چه دست دشمنان کشور قرار نگیرد چرا که آنان از اینگونه حوادث برای تشویش اذهان عمومی استفاده می کنند تا از این طریق به مقاصد شوم خود برسند.

حجت الاسلام و المسلمین محبی در پایان یادآور شد: عزیزان که از دست رفته اند، نخبگان و عالمان کشور بودند که بدون شک مقام عالمان در نزد خداوند و ائمه شایسته می باشد و خداوند آنان را به نور خود مزین و قرین رحمت می نماید.

گفتنی است: پایان مراسم با مداحی و نوحه سرایی مداح اهل بیت (ع) همراه بود.