برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان فعال فرهنگی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان فعال فرهنگی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

چهارشنبه, 20 آذر 1398 97

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این مراسم که با حضور ریاست، مسئولین و جمعی از اساتید دانشگاه برگزار گردید، دکتر محدثی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ضمن خیر مقدم به ریاست و مسئولین دانشگاه،  از دانشجویان فعال فرهنگی و نمایندگان دانشجویان در کانون ها، تشکلات، نشریات و انجمن های علمی تقدیر نمود و عنوان کرد: در دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همت شما دانشجویان که در تمامی زمینه های فرهنگی فعال هستید، شاهد برگزاری مراسم و فعالیت های فرهنگی و علمی خوبی هستیم که این مرهون تلاش ها و پیگیری های شما عزیزان می باشد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اضافه کرد: اکنون زمان آن رسیده مسئولین و دانشجویان فرهنگی بدانند وظیفه آن ها صرفا اشاعه فرهنگ در دانشگاه نمی باشد بلکه به عنوان یک مسئول و یک قشر تحصیل کرده و فعال در تمامی زمینه ها موظف هستند در کنار دانشگاه به فکر جامعه نیز باشند و در رفع مشکلات آن از هیچ تلاشی مضایقه نکنند و این نیاز به یک برنامه ریزی و سیاست کلان دارد که در شوراها باید به آن توجه کرد.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین محبی مسئول نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه، ضمن تقدیر از فعالیت و اقدامات مسئولین و دانشجویان در حوزه های فرهنگی،  بیان کرد: فعالیت شما عزیزان فقط به زمینه های فرهنگی ختم نمی شود بلکه به عنوان نمایندگان دانشجویان موظفید در زمینه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نیز فعال باشید.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از فعالیت های معاونت دانشجویی و فرهنگی، یادآور شد: هیچ اقدام فرهنگی محقق نمی شود مگر آن که در پشت آن یک سیاست کلان و یک ارتباط دو سویه دانشجو و مسئول باشد. ایشان همچنین اظهار امیدواری نمود با کمک مسئولین دلسوز و دانشجویان فرهیخته دانشگاه بتوانیم تمامی مشکلات و معضلات دانشگاه و جامعه را مرتفع کنیم.

به گزارش روابط عمومی این دانشگاه در ادامه این مراسم، نمایندگان دانشجویان در کانون ها، تشکلات، نشریات و انجمن های علمی ضمن معرفی تاریخچه، اقدامات و فعالیت های خود به بیان مشکلات و دغدغه های حوزه خود پرداختند.

در ادامه مراسم دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن تقدیر از حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و همچنین دانشجویانی که تمام تلاش خود را در حوزه فرهنگی بکار می گیرند، تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه بار ها ثابت کرده اند نه تنها در زمینه صنعت بلکه در زمینه های فرهنگی نیز فعال می باشند.

ریاست دانشگاه در خصوص مشکلات و دغدغه های نمایندگان دانشجویان، بیان کرد: سیاست و نگاه دانشگاه در حوزه فرهنگی در وهله اول همسو شدن با تفکرات و برنامه های فرهنگی دانشجویان در چارچوب مقررات و آئین نامه های مصوب می باشد. ایشان ادامه داد: دانشگاه نمی تواند دغدغه هایی که با مقررات مطابقت ندارد را مرتفع کند، دانشجویان در هر صنف و گروهی می توانند برنامه های خود را مطرح کنند ولی این برنامه ها و اقدامات گروه های فرهنگی دانشجویان زمانی اجرایی خواهد شد که در جلسه شورای فرهنگی که با حضور مسئولین دانشگاه و جمعی از نمایندگان دانشجویان برگزار می گردد؛ مطابق با آئین نامه های مقرراتی در خصوص آن ها بحث شده و در نهایت به تصویب برسند.

ریاست دانشگاه در پایان سخن خود ضمن تقدیر از تلاش های صادقانه دانشجویان خوش ذوق و فرهیخته دانشگاه، یادآور شد: زمانی ما به اهداف خود نزدیک می شویم که اخلاق مداری و تعقل را سرلوحه کار خود قرار بدهیم،

گفتنی است در پایان مراسم ضمن تقدیر از فعالین فرهنگی به قید قرعه به ۸ نفر از دانشجویان فعال نیز کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا گردید.