برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

چهارشنبه, 20 آذر 1398 93

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این مراسم دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن گرامیداشت روز دانشجو در خصوص حماسه ۱۶ آذر و آرمان ها و اهداف شهدای دانشجو توضیحاتی ارائه نمود و بیان کرد که ۱۶ آذر پاسداشت استکبار ستیزی دانشجویانی است که در سال ۱۳۳۲ به اعتراض در دانشکده فنی تهران پرداخته و در تهاجم نیروهای نظامی سه تن از ایشان به شهادت رسیده و تعداد زیادی زخمی شدند.

ایشان در ادامه عنوان کرد: امروزه استکبار در زمینه های اقتصادی و فرهنگی حجمه های شدیدی را وارد نموده و در این زمینه سرمایه گذاری فراوانی در بودجه آنها دیده شده است. لذا نقش دانشجویان در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کمتر از گذشته نیست و دانشجویان باید با بینش و بصیرت در مسیر استکبار ستیزی گام بردارند.

ایشان در پایان یادآور شد: دانشجویان فرهیخته دانشگاه صنعتی کرمانشاه با برگزاری اینگونه مراسم هر بار ثابت کرده اند در تمامی مسائل به خصوص مسائل فرهنگی فعال می باشند.

گفتنی است ادامه مراسم با نمایش گروه طنز صدا و سیمای استان، موسیقی سنتی و شعر خوانی همراه بود.