برگزاری مراسم عزاداری حضرت فاطمه معصومه سلام علیها در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری مراسم عزاداری حضرت فاطمه معصومه سلام علیها در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

یکشنبه, 17 آذر 1398 103

بنابراین گزارش؛ در این مراسم که با حضور مسئولین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید، دکتر موسوی زاده ضمن تسلیت به مناسبت وفات جانسوز حضرت فاطمه معصومه سلام علیها در خصوص شان و منزلت ایشان، عنوان کرد: عظمت و شانی که حضرت فاطمه معصومه سلام علیها به دست آورده است به سبب تلاش ها و جانفشانی هایی می باشد که در راستای اهداف اسلام انجام داده اند.

ایشان همچنین اضافه کرد: محکم ترین دلیل برای شناسایی مقام معنوی حضرت معصومه (س)، وصف مستقیم ائمه علیهم السلام نسبت به جایگاه ایشان می باشد.

دکتر موسوی زاده در پایان سخنان خود از دانشجویان خواست برای رسیدن به اهداف والای خود شأن، اخلاق و اهداف آن حضرت را سرلوحه کار خود قرار بدهند.