برگزاری جشن آغاز امامت امام زمان (عج) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

برگزاری جشن آغاز امامت امام زمان (عج) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دوشنبه, 20 آبان 1398 147

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این مراسم که با حضور مسئولین و دانشجویان دانشگاه و همچنین مسئولین اداره ورزش و جوانان استان برگزار گردید، دکتر نادری رئیس دفتر ریاست دانشگاه، ضمن خیر مقدم به میهمانان و دانشجویان، آغاز امامت امام عصر و فرا رسیدن هفته وحدت را گرامی داشت و عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه بارها با برگزاری این چنین مراسمی نشان داده اند، آمادگی همکاری با هر نهاد و ارگانی را در جهت فعالیت های فرهنگی و مذهبی را دارند.

ایشان در پایان سخنان خود ضمن تشکر از همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان با مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، یادآور شد: همکاری نهاد ها و مراکز آموزشی استان درچنین فعالیت های فرهنگی و مذهبی باعث ایجاد انگیزه در دانشجویان می شود.

در ادامه مراسم دکتر محمد رشیدی از اساتید مدعو دانشگاه، ضمن گرامی داشت هفته وحدت و تقدیر از مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اظهار کرد؛ ترويج فرهنگ مهدوی در جامعه‌ی اسلامی و همچنین توجه به مناسبت‌های مرتبط با حضرت مهدی(عج) می‌تواند تأثيرات مثبتی در اقشار مختلف جامعه ايجاد كند و موج جديدی از اميد در دل مردم خداجوی به وجود آورد.

ایشان در پایان سخنان خود از دانشجویان دانشگاه خواست با برگزاری و حضور در این گونه جشن های مذهبی با آرمان های امام عصر (عج) تجدید میثاق کنند و باعث ترویج فرهنگ مهدویت شوند.

گفتنی است؛ ادامه مراسم با اجرای استند آپ کمدی، مسابقه و مولودی خوانی مداح اهل بیت همراه بود. در پایان نیز به ده نفر از دانشجویان به قید قرعه اردوی رایگان جمکران و قم هدیه داده شد.