راه اندازی سامانه جامع مدیریت فرهنگی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه - پلینک

راه اندازی سامانه جامع مدیریت فرهنگی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

ﺳﻪشنبه, 02 مهر 1398 102

بنابراین گزارش؛ دکتر احمدی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر، افزود: به منظور استفاده از این سامانه، نکاتی به شرح ذیل می بایست مدنظر دانشجویان و فعالین فرهنگی عزیز قرار  گیرد.

۱.این سامانه از طریق سایت دانشگاه و از منوی "خدمات فناوری اطلاعات"، گزینه "سامانه جامع مدیریت فرهنگی" قابل دستیابی است. همچنین، کاربران می توانند مستقیما از طریق آدرس polink.kut.ac.ir به این سامانه دسترسی داشته باشند.

۲.تمامی اطلاعیه ها، رویدادها و فعالیت های فرهنگی دانشگاه و همچنین ایران از طریق این سامانه قابل دستیابی می باشد.

۳.تمامی فرم های مورد نیاز بخش فرهنگی نیز در منوی فرم ها در این سامانه بارگذاری شده اند و در دسترس عموم دانشجویان قرار می گیرد.

۴.تمامی فعالیت های فرهنگی اعم از عضوگیری تا ثبت درخواست های فرهنگی، انتخابات و ثبت فعالیت های فرهنگی همگی از طریق این سامانه انجام می شود.

۵.در مرحله نخست می بایست تمامی تشکل ها، کانون های فرهنگی و هنری و انجمن های علمی نسبت به عضوگیری از طریق سامانه اقدام نمایید و فراخوان مربوطه را مطابق با آنچه در کارگاه آموزشی بیان شد، منتشر نمایند. (نکته: هر دانشجویی که تمایل به عضویت در مجموعه های فرهنگی را دارد، باید از طریق پنل کاربری خود نسبت به تکمیل فرم عضویت اقدام نموده و دبیر مجموعه فرهنگی مورد نظر نیز در پنل کاربری خود می تواند تایید یا رد این درخواست را انجام دهد. )

۶.تمامی درخواست های تشکل ها، کانون های فرهنگی و انجمن های علمی از طریق این سامانه صورت می گیرد و دبیران این مجموعه ها در صورت تمایل به برگزاری فعالیت فرهنگی باید با ورود به پنل کاربری خود نسبت به ثبت درخواست فرهنگی اقدام نمایید. توجه شود که فرم درخواست فعالیت فرهنگی بعد از تکمیل باید در این صفحه نیز پیوست شود. در صورت وجود هر گونه نقص و یا ابهام در درخواست توسط کارشناس فرهنگی مربوطه برای اصلاح، عودت داده خواهد شد.

۷.انتخابات تشکل ها، کانون های فرهنگی و همچنین انجمن های علمی با این سامانه انجام می شود و فقط دانشجویانی که قبلا عضو آن مجموعه فرهنگی شده باشند، قادر به شرکت در این انتخابات می باشند. این موضوع، اهمیت بند فوق را نشان می دهد. نام کاربری دانشجویان، شماره دانشجویی و کلمه عبور، شماره ملی دانشجویان است.

۸.دانشجویان می توانند اطلاعات شخصی اعم از تصویر، شماره تماس و سایر اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری نمایند. لازم به ذکر است دانشجویان عزیز جهت جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی بلافاصله بعد از ورود به سامانه نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایند.

۹.تمامی درخواست های ثبت نشریات و یا تغییر مشخصات نشریه نیز باید از طریق این سامانه انجام گیرد. گفتنی است که تمامی نشریات و همچنین سردبیر، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریات در سامانه بارگذاری شده اند.

۱۰.به درخواست های کاغذی و خارج از این سامانه به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۱۱.بعد از درج و ثبت درخواست، تمامی مراحل درخواست تا آخرین مرحله که تایید یا رد درخواست می باشد، از طریق سامانه قابل پیگیری می باشد و نیازی به پیگیری حضوری به واحد فرهنگی نمی باشد.

۱۲.تمامی دبیران مجموعه های فرهنگی موظف به ثبت گزارش بعد از اتمام فعالیت فرهنگی می باشند و تا ثبت گزارش صورت نگیرد، درخواست بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۱۳.تمامی دبیران مجموعه های فرهنگی در اسرع وقت باید نسبت به تهیه لیست اموال مجموعه فرهنگی خود و تحویل آن به کارشناسان فرهنگی جهت درج در سامانه اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش؛ دکتر احمدی در پایان سخنان خود از دانشجویان و فعالین فرهنگی تقاضا کرد که نهایت تلاش خود را برای استفاده بهینه از این سامانه به کار گیرند و در صورت بروز هرگونه مشکل در استفاده از سامانه مذکور، نسبت به انعکاس آن به کارشناسان فرهنگی اقدام نمایند.